KIKH Kerstshow 2022

Zondagnamiddag 18 december 2022     14:00

Joseph Bogus & Farazeeër

GUIDO & FRIENDS

Voix Célestes

SOFIE

Kapel De Heuvels,

Waterstraat 30, 2950 Kapellen
E-Tickets:  22 €                    Kassa-ticket: 25€

Ook dit jaar een KIKH kerst show in Kapel Heuvels.
En wat voor één, we beginnen met een opwarmer het duo Joseph Bogus & Farazeeër, Ron en Piet kunnen zich even lekker uitleven met hun kleinkleinkunst programma. Ron Schuermans (tevens onze presentator van de Kerstshow) steekt van wal met een aantal mooie nummers en doordenkertjes.
Dan is het de beurt aan GUIDO & FRIENDS, de "house-band" .... zoals alle jaren bij KIKH hebbe ze nu weer een gepask Kerstprogramma klaar in  hun chansonstijl , nieuwe en oude, erg bekende en minder bekende Kerst thema nummers . Jana, Ron, Rudi, Guy, Werner, Ivo, Hilde en Guido zorgen voor een gezellige sfeer met een lach en een traan.

Vervolgens het wonderbare Kapelse koor: VOIX CÉLESTE. Een mooi vokaal muzikale evocatie van echte Kerstklassiekers, hemelse stemmen brengen ons in de echte KERSTgemoed.

Als TOP of de Bill hebben we onze goede vriendin SOFIE. Zij en haar partner Hervé zijn erg graag geziene en regelmatige bezoekers van het KIKH-podium. Dit jaar komt ze voor een deel van haar Kerstprogramma in onze kapel brengen. Dit wordt ADEMBENEMEND mooi.